• Forside

Hamilton vil vinde i Ungarn

Den førende i verdensmesterskabet, briten Lewis Hamilton vil tilbage på podiet, når Formel 1 feltet i den kommende weekend indtager Hungaro Ring for at kører årets Formel 1 løb i Ungarn. Den øverste plads på podiet er målet.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/8 2007 klokken 16:08

Efter et skuffende løb i Tyskland, vil Lewis Hamilton nu bevise, at han kan vinde løb igen og igen tage kampen op om mesterskabet, som han nu kun fører med 2 point foran hans holdkammerat Fernando Alonso.

Efter nogle overbevisende test på Jerez, er han nu klar til at udfordre den forsvarende verdensmester Fernando Alonso igen.

”Vi har en fantastisk bil og jeg er klar til at bevise, at jeg er den hurtigste i feltet,” kom det fra Lewis Hamilton i et interview op til Ungarns Grand Prix. ”Der er ingen grund til, at vi ikke kan gå hen og vinde.”

Scott Speed spinder i gruset bag Hamilton

Dog kommer han til Ungarn, men ikke alt for gode minder, efter et meget ringe løb i GP2 klassen på den bane sidste år. Men det skulle dog ikke gøre noget ved selvtilliden for den unge brite, der kan skrive historie ved at være den første nybegynder i Formel 1 der vinder verdensmesterskabet i første sæson.