• Forside

Ferrari vil have McLaren dømt

Ferraris præsident Luca di Montezemolo udtaler, at han ser den verserende spionagesag, mellem deres team og McLarens, som en særdeles alvorlig sag, og han er villig til at køre den helt til enden.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/8 2007 klokken 15:08

Senest har Flavio Briatore udtalt, at han ikke er i tvivl om, at McLaren har benyttet sig af de ulovlige informationer, som de har fået fra Ferrari og at han mener det er grunden til, at McLaren pludselig klarer sig så godt.

Det er noget Luca di Montezemolo lader til at være enig i.

”Vi vil følge denne sag, med stor beslutsomhed og overbevisning hele vejen til enden,” udtalte Luca di Montezemolo til The Mirror.

FIA afviste i første omgang at fortsætte med sagen, men en italiensk domstol var af en anden mening og FIA har nu valgt, at kikke på sagen igen.

Hvis det ender med, at McLaren dømmes for at have brugt Ferraris informationer til at gøre deres bil til den hurtigste i feltet, vil briternes handling få en enorm, negativ effekt for hele Formel 1 feltet. Sporten vil lide et troværdighedsknæk, der er værre end en positiv dopingprøve fra Lance Amstrong, efter hans 7. toursejr.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER