• Forside

Todt langer ud efter McLaren

Ikke overraskende bifalder Ferrari gårsdagens afgørelse i FIA’s internationale appeldomstol, ICA, hvor McLaren fik afvist deres protest over stewards frikendelse af BMW og Williams for at køre med for koldt brændstof under sæsonafslutningen i Brasilien.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 17/11 2007 klokken 23:11

Ferrari er ikke sure. Ferrari er skuffede. Dybt skuffede over McLaren, som de mener gjorde sig skyldige i et ”desperat forsøg” på at ændre løbets resultat i Brasilien.

Efter løbet indgav McLaren protest over stewards frikendelse af BMW og Williams for at køre med for koldt brændstof under løbet. FIAs appeldomstol, ’International Court of Appeal’, også kaldet ICA, fredag afviste at anerkende McLarens protest.

Appeldomstolens afgørelse betyder, at Ferraris Kimi Räikkönen beholder den titel, som han så overraskende fik kæmpet sig til under den brasilianske gyser.

Kimi Räikkönen kan fortsat glæde sig over den afgørende sejr i Brasilien.

I en officiel udtalelse efter afgørelsen langer Ferrari kraftigt ud efter McLaren:

”Scuderia Ferrari Marlboro er yderst tilfreds med dagens beslutning i den internationale appeldomstol, hvor resultatet fra Brasiliens Grand Prix bekræftes. Som en konsekvens af dette vandt Kimi Räikkönen Formel 1’s verdensmesterskab.”

Jean Todt vil nu se fremad men tilføjer: ”Beslutningen i ICA afslutter en meget intens sæson, både på og udenfor banen.”

”I dag er et sidste og desperat forsøg på at ændre det opnåede resultat blevet afvist. Nu kan alle vore bestræbelser fokusere på at forberede den kommende sæson.”

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER