• Forside

Alguersuari: Sh**, F1 er hårdt

Toro Rossos nye kører og F1-rookie fik en brat opvågning, da han debuterede i Ungarn Grand Prix. Et er Formel Renault 3,5 Series, noget ganske andet Formel 1. Det måtte Jaime Alguersuari erkende efter løbet.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 27/7 2009 klokken 14:07

Alt i alt er Jaime Alguersuari tilfreds med sin debut i Formel 1, og spanieren kan da også glæde sig over, at slutte foran teamkammeraten, Sebastien Buemi, som måtte lide den tort at slutte sidst i feltet.

”Jeg er meget glad for at have gennemført, men de sidste 5 omgange var, rent fysisk, meget vanskelige,” indrømmer Jaime Alguersuari. ”Det var svært at blive ved med at holde farten, men jeg er tilfreds.”

Jaime Algersuari i den opdaterede STR4.

”P15 er ikke så dårligt, men det primære mål var at gennemføre de 70 omgange uden fejl og at holde min fart.”

”Jeg har lært en hel del, men jeg må indrømme, at der er nogle aspekter af F1, som har fået mig til at tænke ’sh.., det er hårdt’,” slutter Alguersuari.

Teamchef, Franz Tost, udtaler, at den 19-årige kører har lært meget af sit første løb, og at han skal køre minimum 2 løb mere, før han vil få en chance for at komme i Q2 under kvalifikationen.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER