Alonso nærmest lykkelig

Det var en yderst tilfreds Fernando Alonso, der jublende kunne springe op på fronten af sin Ferrari i ’parc fermé’ og hilse ud mod sine fans på tilskuerpladserne efter weekendens grand prix i Spanien.

Fernando Alonso på hjemmebane . Copyright Ferrari Media

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 10/5 2010 klokken 10:05

Fernando Alonso udtalte efter løbet på Circuit di Catalunya, i hjemlandet Spanien, at han var yderst tilfreds med pladsen som nr. to efter Red Bulls Mark Webber.

Efter at have kvalificeret sig på en fjerdeplads så det længe ud til, at Alonso ville holde denne placering indtil løbets afslutning, men spanieren fik foræret to pladser, efter at dels Lewis Hamilton punkterede på næstsidste omgang og måtte udgå med ødelagt forhjulsophæng, og Sebastian Vettel faldt tilbage med bremseproblemer.

Fernando Alonso under Spaniens Grand Prix. Copyright Bridgestone Motorsportmedia.

"Jeg føler mig meget lykkelig efter resultatet i dag, og når du uventet får to pladser i sidste del af løbet, føles det fantastisk, og jeg har en fantastisk fornemmelse lige nu," sagde Alonso lige efter løbet.

"Samlet set har weekenden været så som så for os, men resultat gør det til en fantastisk weekend alligevel. Fjerdehurtigst i kvalifikationen og en andenplads i løbet er fantastisk for teamet."

Selv om resultatet rykkede Alonso ned på andenpladsen i kørernes mesterskab, kun tre point efter den førende Jenson Button, indrømmede han, at der stadig er meget arbejde at gøre, hvis Ferrari skal fange Red Bull.

"Vi har brug for at forbedre os, det ved vi. Vi så i denne weekend, at vi må forbedre nogle områder i bilen, især omkring kvalifikationen.”

"Men vi lærte også noget i denne weekend. Vi har igen arbejdet på at maksimere vores potentiale. Vi ved, at vi nogle gange vil være tredje, undertiden femtehurtigst, men også hurtigst, forhåbentlig.”

”Så længe vi gør vores bedste, kan vi være tilfredse," sluttede en ærlig Alonso.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel roser Webber Button kritiserer Schumacher »