Montezemolo afviser kritik

Ferraris præsident, Luca Di Montezemolo, afviser totalt kritikken af holdets beslutning om at lukke Alonso forbi Massa, under weekendens Formel 1 Grand Prix på Hockenheim. ”Vi gjorde hvad der var bedst for holdet,” mener han.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/7 2010 klokken 10:07

Kort efter at løbet var afsluttet på Hockenheimring i weekenden, kom det frem, at Ferrari blev undersøgt nærmere, for at have udstedt en holdordre, som ikke er tilladt i Formel 1.

Det betød, at Ferrari i første omgang fik tildelt en bøde på $100.000, med risiko for yderligere sanktioner, efter at sagen er blevet forlagt World Motor Sport Council.

Uagtet at $100.000 er mange penge, er der næppe nogen der er i tvivl om, at Ferrari er ret ligeglade med bøden, der ikke ændrer noget ved deres resultat. Når Montezemolo alligevel vælger at reagere på dommen, skyldes det utvivlsomt frygten for, hvad WDC finder på.

Stefano Domenicali og Luca di Montezemolo

Ferrari hævder fortsat, at de er uskyldige, men vil betale bøden alligevel. Holdet hævder, at de gjorde det på den måde, for at undgå at de to kørere kunne ende med at køre hinanden af banen, som vi har set hos Red Bull.

”Holdet kommer altid først,” kom det fra Montezemolo. ”Folk, der siger andet, lyver.”

”Jeg har ingen interesse i at kommentere på alle de udtalelser, der er kommet fra de andre hold, efter løbet, jeg forholder mig kun til hvad der er sket.”

”Så lad os stoppe dette og komme videre. Jeg ved godt, at der er mange, der ønskede at se vores kørere køre hinanden af, men vi gør det ikke på den måde hos Ferrari.”

”Hvis der er en, der er hurtigere end den anden, så får han lov til at komme forbi, uden kamp. Det er sikrest og bedst for holdet,” sluttede en vred Luca di Montezemolo.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Button langer ud efter Ferrari Schumacher forstår Ferrari »