Coulthard: Stop hykleriet – teamordrer normalt

Tidligere Red Bull-kører, David Coulthard, er helt uenig i al polemikken omkring Ferrari og teamets påståede ordrer til Massa om at lade Alonso overhale under søndagens grand prix på Hockenheim. Teamordrer er helt normalt, siger han.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 27/7 2010 klokken 13:07

Kritikken af Ferrari er helt skudt ved siden af og et udtryk for, at man ikke ved, hvordan Formel 1 fungerer, mener ex-kører David Coulthard, der senest kørte for Red Bull, inden han gik på pension

"Teamordrer sker i F1, "sagde Coulthard i sin klumme i ’Daily Telegraph’. "Det har der altid, og det vil der fortsat være. Bare fordi Ferrari var klodsede i den måde de brød reglerne på, gør det så deres overtrædelse værre?”

”Jeg kan simpelthen ikke tro alt det hykleri, jeg har hørt på de sidste par dage.”

"Den eneste måde at stoppe teamordrer på, ville være at lade være med at køre racerløb. Så længe der er to biler (og nogle teams vil endda have tre - hvor svært bliver det så at kontrollere teamordrer?) er reglen umulig at håndhæve.”

"Det burde være tilladt alle teamchefer at gøre hvad de finder bedst for deres team, deres ansatte og deres ejere. Det er, hvad de plejede at gøre tidligere. På et tidspunkt i løbet af de sidste 60 år, synes jeg, at vi har mistet noget af dette," mener Coulthard.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bernie: I orden med teamordrer Yamamoto igen »