Bernie: I orden med teamordrer

F1-bossen over dem alle, Bernie Ecclestone, har ingen problemer med at der gives teamordrer. Det må være op til det enkelte team og gøres af alle.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 27/7 2010 klokken 13:07

Selv om stewards efter søndagens løb på Hockenheim uddelte en net bøde på $100.000 til Ferrari for at give ordre til Felipe Massa om at lade teamkammeraten Fernando Alonso passere, har Bernie Ecclestone, direktør og indehaver af Formel 1, ingen problemer med teamordrer.

Selv om Ferrari har taget imod en hel del kritik på grund af beslutningen, mener Ecclestone, at det er op til de enkelte teams selv at afgøre, hvem der skal have plads til at overhale eller ej, og at et forbud mod disse ordrer burde ophæves.

Ifølge avisen ‘Metro’ udtaler F1-bossen: "Jeg må indrømme, at jeg er enig med alle, der mener det (ophævelse af forbuddet, red.). Jeg mener, at hvad folk gør i deres respektive teams, og hvordan de kører deres hold, er op til dem selv."

På spørgsmålet, om reglerne vil blive ændret af FIA World Motor Sport Council, hvor han selv er medlem, sagde Ecclestone: "Det ved jeg ikke. Vi er nødt til at se på det. Det er noget, der skal drøftes.”

”Som jeg ser det, er et team et team, og hvordan de vil køre det, er op til dem selv.”

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Schumacher forstår Ferrari Coulthard: Stop hykleriet – teamordrer normalt »