FIA indkalder til møde

FIA har indkaldt de teams, der kæmper om den sidste og trettende plads på gridden, til møde i næste uge. Hvem der trækker det længste strå kan man holde sig opdateret omkring her på BMF1.

Kontrakten underskrives . Copyright Stefan GP

Af: Christoffer Østergaard Nielsen (cn@bmf1.dk) d. 4/8 2010 klokken 19:08

FIA har valgt at indkalde kandidaterne til den sidste plads på gridden til møde den kommende uge. Der skal træffes en afgørelse meget snart, hvis det står til Ross Brawn, Mercedes GPs teamchef.

Brawn siger, at tiden er meget knap, på trods af at Lotus, det bedste af de nye teams, forberedte sin kampagne på få måneder.

Og på baggrund af udtalelser fra Bernie Ecclestone om, at han ikke vil have det skidt over at se et af de nye teams, forlade sporten efter denne sæson, tegner der sig et billede af, at ønsket er et seriøst hold, der kan kæmpe på højere niveau end Hispania og Virgin har præsteret denne sæson.

F1-bossen har tidligere været ude med riven og direkte kaldt det for Formel 1 og Formel 1,5.

Noget tyder dog på, at det er forholdsvist seriøse kandidater, der står tilbage og kæmper om pladsen.

ART Grand Prix og Cypher Group har smidt håndklædet i ringen på grund af økonomiske problemer, hvilket efterlader Villeneuve/Durango samarbejdet, Epsilon Euskadi og muligvis Stefan GP, tilbage i kampen om pladsen.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« F1 på TV3 Puls frem til 2015 BMF1 på Hockenheim 2010 – Lørdag »