Eksklusivt tilbud til BMF1’s læsere

For to år siden var BMF1 på Nurburgring med Grand Prix Tours. Sidste år arrangerede vi en tur til Hockenheim med Grand Prix Tours. Vi gentager succesen, og tager til Nürburgring og rutschebanen der accelerer fra 0-217 km/t på 2.5 sekunder.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 21/2 2011 klokken 13:02

For andet år i træk arrangerer Bil Magasinet Formel 1 nu en tur til Formel 1. Det sker i samarbejde med den rutinerede rejsepartner, Grand Prix Tours, og turen går til Nürburgring hvor det tyske grand prix skal afvikles.

Tyskerne er kendt for altid at skabe en god atmosfære, og med tyske Sebastian Vettel med nummer 1 på sin Red Bull, og altid populære Michael Schumacher i den ”lokale” Mercedes, så bliver der stemning på banen.

Udenfor banen er der også sket noget. I 2009 genåbnede Nürburgring efter en større ombygning, og merchandiseområdet ligger nu i en hal, og så har man i RingRacer en rutschebane, der er hurtigere under acceleration end F1’erne og også slår pendanten i Ferrari World i Abu Dhabi.

Mark Webber tog sin første sejr i Formel 1 på Nürburgring forto år siden.
Copyright Michael Ewert


Sidst må man ikke glemme, at Nürburgring er noget af det tætteste man kan komme Formel 1 i Danmark, og det gør at man med en fleksibel arbejdsgiver kan slippe med en enkelt fridag (forudsat at man har weekendfri), da vi tager afsted torsdag eftermiddag og kommer hjem mandag formiddag.

Det foregår som udgangspunkt med bus med afgang fra både Jylland og Sjælland over Fyn. Datoerne er 21. juli til 25. juli, og vi har fået forhandlet en rabat på 300 kr. hjem til Bil Magasinet Formel 1’s læsere.

Turen inkluderer bustransport til banen fredag, lørdag og søndag, samt to hotelovernatninger (delt dobbeltværelse) i byen Troesdorf knap en times kørsel fra banen. Med i prisen indgår morgenmad fredag morgen ved bussen og entrebillet til ståpladserne alle tre dage.

Prisen for dette er 3.200 kr.

Der er mulighed for at købe tribuneplads f.eks
Silber T13 til 1.600 kr og
Bronze T10B til 650 kr.
Tillæg for enkeltværelse er 400 kr.

BMF1-gruppebillede (med det løse) på Hockenheim sidste år.
Copyright Michael Ewert


For at komme med på turen med BMF1-rabat, så kræver det, at man bestiller direkte hos Grand Prix Tours på tlf. 70-206383 og nævner, at tilbuddet er set på Bil Magasinet Formel 1.

Deadline for dette tilbud er 1. april.

Som noget nyt forsøger vi at arrangere en tur med fly til dem, som ikke vil sidde i bus så lang tid. Det kræver dog hurtig tilmelding, da vi har en meget kort deadline på dette tibud for at kunne holde prisen så lav som muligt.

Det forventes, at man rejser fra Kastrup torsdag den 21. juli klokken 8.45 direkte til Düsseldorf (ankomst 10.05) og derfra transporteres med bus til hotellet i Troesdorf. Fredag, lørdag og søndag vil der være transfer til banen og efter løbet søndag vil man blive transporteret tilbage til hotellet.

Den store rutschebane, der desværre ikke var åbnet til Grand Prixet for to år siden, vil være i gang i år.
Copyright Michael Ewert


Hjemrejsen foregår via Köln den 25. juli (afgang 8.45) via Tegel lufthavnen i Berlin og ankomst Kastrup 13.45. Prisen er inklusiv ståplads fredag til søndag og inkluderer fire hotelovernatninger i delt dobbeltværelse. Som ved busturen kan tribunebillet tilkøbes og enkeltværelse.

Vi forventer, at prisen bliver omkring 5.500-5.800 kr og kræver 20 tilmeldte gæster for at kunne gennemføres. Alternativt vil man blive spurgt om man vil med bus, såfremt flyrejsen ikke kan gennemføres.

Deadline for denne tur med fly er 28. februar.

Sidste år havde vi en forrygende tur på Hockenheim. F1-eksperten Peter Nygaard vil komme forbi lørdag og fortælle om det nyeste fra paddocken og svare på spørgsmål fra gæsterne. Det plejer at være superhyggeligt. Bil Magasinet Formel 1’s deltagere er dog også klar til at tage en sludder med gæsterne.

Disse tre BMF1-skribenter vil være med på Nürburgring, altid klar til en sludder om Formel 1.
Copyright Michael Ewert


Vi ser frem til et par fornøjelige dage i selskab med ligesindede, når vi til sommer sætter et dansk præg på Ringen.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Barcelona test – Dag 3 Toro Rosso årets overraskelse? »