Massas Ferrari havde fejl

Ferrari har nu bekræftet, at afkørslen under Monacos Grand Prix i weekenden ikke var Massas fejl, men skyldtes at der var et brud på hans ene forhjulsophæng.

Stefano Domenicali, Pat Fry . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/5 2013 klokken 08:05

Der var mange, der var sikre på, at der var tale om en decideret kørerfejl, da Massa i søndags kørte galt i Monaco og udløste den første sikkerheds bil periode, men nu melder Ferrari ud, at der var tale om et brud på hans forhjulsophæng.

Monaco er en bane med meget få afkørselsmuligheder og barriere helt ud til asfalten, hvilket betyder at det ikke er ualmindeligt, at kørerne rammer barrieren, uden det ser ud til at have en betydning.

Men når en barriere rammes, kan det senere udvikle sig, hvilket meget vel kan have været årsagen til det brud på Massas hjulophæng, der angiveligt forsagede afkørslen.

Ferrari har ikke meldt ud, om de mener det er et brud, der er opstået som følge af en konstruktionsfejl eller nærkontakt med barrieren.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Massiv kritik af Sergio Perez Pirelli og Mercedes var advaret »