Hollands GP: Vejrudsigten

En lang sommer uden Formel 1 er ved at være overstået. Hvis man så samtidig skal tro på meteorologerne, ser det også ud til at der ikke er meget sommervejr der venter Formel 1 feltet i Holland.

Hollands GP fredag . Copyright Haas F1 - LAT Photo

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/8 2024 klokken 09:08

Det har været en meget varm sommer i det meste af Europa, men som det ser ud nu, er den sommer overstået, når Formel 1 feltet kommer til Holland.

Fredag Det ser ud til at blive en blæsende dag med kraftig vind, der byder holdene velkommen til Zandvoort, dog med rimelig fine temperaturer på omkring 22 grader. Ingen forventning om regn.

Lørdag Endnu en dag med en del vind, dog lidt mildere end fredag. Temperaturen forbliver omkring de 22 grader, men chancen for regn er øget til 25%.

Søndag Løbsdagen bliver køligere end de øvrige dage, med blot 19 grader. Men vinden aftager yderligere og solen kommer frem på himmelen, hvilket betyder at det må forventes at asfalten bliver betydeligt varmere end de andre dage. Ingen forventning om regn.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ungarns GP: Vejrudsigten Italiens GP: Vejrudsigten »