Perez fortsat under pres

Red Bull valgte i foråret, at forlænge deres kontrakt med Sergio Perez i to år, hvor det andet har en del optioner. Men forventningen om at det ville give ham selvtillid og ro til igen at vinde løb, er fejlet og nu genovervejes situationen.

Red Bull pre-season 2024 test . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/8 2024 klokken 10:08

Det skulle være så godt for mexicanske Sergio Perez, der med en ny kontrakt i lommen, der gælder for de kommende to sæsoner, kan tage det med ro og genfinde sin mo-jo.

Men det virker til at kontrakten har gjort det lige modsatte. Intet virker for Perez, der endte med at skulle til en ny samtale til, lige inden sommerferien, hvor man dog blev enige om, at han skulle blive på holdet, ind til videre.

Det er kommet frem, at hans kontrakt indeholder en såkaldt performance klausul, hvilket blandt andet indebærer, at han ikke må have mere end 100 pint færre end Verstappen, hen over sæsonen.

Men selvom han ikke overholder den del, valgte Red Bull at fortsætte med Perez, og den officielle udmelding gik på, at det ville der ikke blive ændret på i den resterende del af sæsonen.

Men det lader ikke til at være hele sandheden. Faktisk slet ikke.

Perez fik forlænget sit liv i Formel 1, men kun til og med Singapore, der er om 3 løb.

Efter dette løb, som er af de løb som Red Bull har store udfordringer med, vil man tage en ny snak med Perez.

Med den form McLaren har fundet, har Red Bull ikke råd til at det kun er Max Verstappen der vinder løb, eller i det mindste tager point med hjem, hvis de vil gøre sig håb om at vinde endnu en konstruktør-titel.

Skulle Red Bull vælge at erstatte Perez i sæsonen, vil det højst sandsynligt være Daniel Ricciardo der tager hans sæde, mens Liam Lawson vil overtage for Ricciardo og Perez helt vil ryge ud af Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Formel 1 Eksperten: Mest spændende sæson i årtier Newey med nyt, endnu mere vanvittigt jobtilbud »