Massa ikke andenkører – han vil vinde

Balladen på Hockenheim, hvor Felipe Massa fik at vide, at han var langsommere end teamkammeraten Fernando Alonso, og derfor lod ham passere, har affødt spekulationer om at Massa er andenkører hos Ferrari. Det afviser brasilianeren kategorisk.

Felipe Massa . Copyright Ferrari Media

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 30/7 2010 klokken 13:07

"Den dag jeg siger, at jeg er andenkører, vil jeg ikke køre race mere," sagde Massa, der tilføjede, at hvis en lignende situation opstod, som den på Hockenheim, hvor han lod teamkammeraten Fernando Alonso passere efter en tvetydig meddelelse over radioen, så vil han ignorere den og køre for at vinde.

Det udtaler Massa på en pressekonference op til Ungarns Grand Prix her i weekenden, og der
har tydeligvis været en del at diskutere hos Ferrari de seneste dage.

Felipe Massa. Copyright Ferrari Media

"Jeg har talt med alle i teamet, og som jeg sagde, så er jeg her ikke for at køre race. Jeg er her for at vinde. Det er virkelig min pointe. Så længe jeg er i stand til at vinde, er vi nødt til at køre helt til afslutningen og kæmpe for sejren.”

”Jeg er en professionel, jeg arbejder for holdet og alle må forstå min pointe."

Massa tilføjede, at han til enhver tid vil støtte Ferrari, på samme måde som han støttede Kimi Räikkonen, da denne vandt verdensmesterskabet i 2007.

"Jeg arbejder for teamet, og vi ved, hvor vigtigt det er. Jeg tror, at alle husker hvad der skete i 2007 og 2008, så det er ikke nødvendigt gennemgå alle de punkter. Hvis teamet virkelig har en chance for at vinde mesterskabet, så ønsker jeg det bedste for teamet," understregede Massa.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ungarns GP: 1. frie træning Ungarns GP: 2. frie træning »