Australiens GP: 2. frie træning. Vettel hurtigst

Anden træning forud for Australiens Formel 1 Grand Prix på søndag bød atter på sol og gode forhold, som Sebastian Vettel endnu engang nød mest, da han igen viste sig som den hurtigste rundt på den australske asfalt.

Sebastian Vetttel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/3 2013 klokken 08:03

Det er meget muligt, at testarbejdet har vist, at Mercedes og Ferrari er hurtige, men det så endnu engang legende let ud, da Sebastian Vettel satte hurtigste tid og var den eneste der formåede at komme under 1.26, med en tid på 1.25.908.

Til forskel fra første træning så det ud som om, at Webber havde fået lov til at låne lidt data fra Vettel, da han nu også havde fået mere skub i sin Red Bull, hvilket sikrede ham den næsthurtigste tid.

Mercedes var endnu engang med helt fremme med Rosberg som den hurtigste af de to, men det var bare ikke så godt for dem, da Rosberg måtte stoppe ude på banen med gearkasse problemer, og Hamilton også måtte efterlade sin racer ude på banen, efter han missede bremsepunktet ind til sving 6, hvilket sendte ham ud i gruset.

Fernando Alonso i Ferrari havde problemer med at følge Massa i første træning. Det ændrede han dog på i den anden, hvor han var en tiendedel sekund hurtigere end brasilianeren, men nede på en 6. plads, mere end 8 tiendedele efter Vettel.

De to Lotus racere, med Räikkönen endnu engang som den hurtigste af de to, placerede sig respektabelt ind som 4 og 5, mens McLaren fortsat kæmpede med deres racer, hvilket sendte Button ned som nummer 11 og Perez ned som nummer 13.

Hülkenberg i Perez' gamle Sauber, slog Perez denne gang og blev noteret som den 10. hurtigste, hvilket Perez næppe kan være særligt tilfreds med.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Australiens GP: 1. frie træning. Vettel hurtigst Australiens GP: 3. frie træning. Grosjean hurtigst »